Κατηγορίες
Καλάθι
0
Tring Satelitor HD-S2 P
Κατηγορίες
Βάσεις TV
Tring Satelitor HD-S2 P
Tring Satelitor HD-S2 P
Κωδικός Προϊόντος: TR-002
Μάρκα: TRING
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
60,00 € συμπ. ΦΠΑ

48,39 € χωρίς ΦΠΑ
? Φόρο με βάση την Greece.
Περιγραφή
Dekoderi i ri SATELITOR pranon formatin e transmetimit HD por edhe SD (Standart Definition) ndryshe nga ata ekzistues që ishin vetëm SD. Ky është një avantazh që të jep mundësinë për të ardhmen që kanalet e prodhuar/transmetuar në formatin HD të kenë mundësi të shikohen nga abonentët Tring. E re tjetër në këtë STB është se me anë të një USB të jashtme apo një Hard-disku të jashtëm mund të regjistrohen programe, filma, apo çfarëdo pjesë e programeve të transmetuara. Kjo të jep mundësinë që në pamundësi për të parë një event të pëlqyer ta regjistrosh atë dhe të shikohet në kohën e përshtatshme. Dekoderi është i pajisur me dalje dixhitale për videon (HDMI) por edhe për audion e cila mund të lidhet më vete në një "Home Cinema" me anë të fibrës optike ose kabllit coaxial.
Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμη - γίνεται ο/η πρώτος/η!
γράψτε σχόλια
Προστέθηκε στο καλάθι
x

-------- ή --------