DIGITALB

 DIGITALB DigitAlb është platformë dixhitale satelitore dhe tokësore Shqiptare.
- Per tu abonuar ose riabonuar ne Paketat e Abonimit Digitalb, vizitoni dyqanin tone ne Athine, Stadiou 48.
- Per çdo blerje Abonimi apo Riabonimi në Paketat e Digitalb , duhet patjeter te keni me vete Karten Smart apo numrin e sakte te saj.
- Per çdo problem te mundshem kontaktoni nga keto numra telefoni: 210 3252160, 6937166199 ose dergoni e-mail ne adresen: iliriatr@yahoo.gr

Υποκατηγορίες
Προστέθηκε στο καλάθι
x

-------- ή --------