DIGITALB & TRING

 DIGITALB & TRING
Kompania  ILIRIA  DIGISAT  eshte  kompania  e  pare  plotesisht  shqiptare  qe  eshte  themeluar  ne  vitin  2001.
Me  krijimin  e  kompanise  DIGITALB  ne  vitin  2004  jemi  perfaqesuesit  e  saj  ne  Greqi  dhe  me  vone  me  krijimin  e  kompanise  TRING  jemi  edhe  perfaqesues  te  dy  kompanive  satelitore  shqiptare. 
Ne  kompanine  tone  do  te  gjeni    sherbim  te  kulturuar,  te tera  pajisjet  origjinale  te  kompanive  DIGITALB  dhe  TRING    si  edhe  cmimet  me  te  mira  ne  treg.
Υποκατηγορίες
Προστέθηκε στο καλάθι
x

-------- ή --------