Digitalb Familjare 12 Muaji

Κωδικός Προϊόντος: DG-005
Κατάσταση Προϊόντος: Νέο

Digitalb Paketa Familjare 12 Muaji
Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + HD) të platformës, si dhe kanale shqiptare e ndër me të zgjedhurit ndërkombëtar që transmetojnë në teknologjinë Mpeg-4 e mund të shihen vetëm me dekoderin HD, ofruar nga DIGITALB.

- Per tu abonuar ose riabonuar ne Paketat e Abonimit Digitalb, vizitoni dyqanin tone ne Athine, Stadiou 48.
- Per çdo blerje Abonimi apo Riabonimi në Paketat e Digitalb , duhet patjeter te keni me vete Karten Smart apo numrin e sakte te saj.
- Per çdo problem te mundshem kontaktoni nga keto numra telefoni: 210 3252160, 6937166199 ose dergoni e-mail ne adresen: iliriatr@yahoo.gr

150,00 €
135,00 € συμπ. ΦΠΑ

135,00 € χωρίς ΦΠΑ
? Tax based on Greece.

Κριτικές Πελατών

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμη - γίνεται ο/η πρώτος/η! (γράψτε σχόλια)

Προστέθηκε στο καλάθι
x

-------- ή --------