Digitalb Fillestare 12 Muaji

Κωδικός Προϊόντος: DG-006
Κατάσταση Προϊόντος: Νέο

Digitalb sjell një mundësi të re dhe të suportueshme për shportën e shpenzimeve familjare, për ti krijuar kujdo mundësi për të shijuar kanalet tematike dhe të tjerë të shumëllojshëm.

Të gjitha familjet shqiptare do të kenë mundësi të pakufizuara dhe zgjedhje atraktive për të shijuar kanalet e Digitalb.

- Per tu abonuar ose riabonuar ne Paketat e Abonimit Digitalb, vizitoni dyqanin tone ne Athine, Stadiou 48.
- Per çdo blerje Abonimi apo Riabonimi në Paketat e Digitalb , duhet patjeter te keni me vete Karten Smart apo numrin e sakte te saj.
- Per çdo problem te mundshem kontaktoni nga keto numra telefoni: 210 3252160, 6937166199 ose dergoni e-mail ne adresen: iliriatr@yahoo.gr


100,00 €
80,00 € συμπ. ΦΠΑ

80,00 € χωρίς ΦΠΑ
? Tax based on Greece.

Κριτικές Πελατών

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμη - γίνεται ο/η πρώτος/η! (γράψτε σχόλια)

Προστέθηκε στο καλάθι
x

-------- ή --------